diumenge, 2 de juny del 2013

Cursa pels voltants del Salt del Tenes

Dades del recorregut
Data: 02-06-2013
Duració: 1:27:00
Distància (km): 10.00
Desnivells: D+231m D-231m
Ritme (min/km): 8:42.0
Ritme (km/h): 6.89
Sortida: Riells del Fai
Orientació: Sense plànol ni track. Amb cartells.

Material
GPS: Geonaute Keymaze 700 Trail
Segon Pulsòmetre: Geonaute 310
Sabatilles: Asics Fuji Trabuco

Recorregut: Riells del Fai (Camí de la Pineda), Camí del Tenes, Cascada del Tenes sota Sant Miquel del Fai, Riells del Fai (Ctra Parròquia), Riells del Fai (Camí de la Pineda).

Camí del Tenes, Salt del Tenes i Salt del Rossinyol

Salt del Tenes (la imatge mostra el salt inferior dels 3 de la cascada principal), fet des de dins el Gorg; foto pròpia.

Comentaris
1. Primera part de l'entreno per pista de terra; després corriol vora el riu; més tard camí ample vora el riu i en agafar el Camí del Tenes ja és qüestió de seguir corriolet prop del llit del riu.
2. El camí del Tenes deu ser difícil de seguir en dies de pluja o quan baixa molta aigua pq hi ha trams que cal grimpar per zones relliscoses i amb aigua deu ser gairebé impossible de passar.
3. Per accedir a la base de la cascada principal cal ficar-se al llit del riu i anar amb aigua fins al genolls fins arribar al gorg de sota.
4. Per accedir als salts superiors de la cascada principal des de la base cal grimpar però només és aconsellable quan no baixa molta aigua pq rellisca molt tot (ho provarem en una propera ocasió).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada