dimarts, 28 d’abril del 2015

Cursa fins el Salt de la Capa: Primavera 2015

TIPUS D'ENTRENO
Data:
Temps:
Distància: 17km
Ritme:
Desnivells:
Info prèvia:



RECORREGUT
Sortim des del pàrking de l'Hostal de Sadernes i seguim el camí que arriba fins a Sant Aniol d'Aguja. Un cop davant del pont penjant agafem un caminoi que surt a la dreta i fent esses va agafant alçada (trobarem marques de pintura vermella i fites). Un cop dalt d'un collet, prenem el camí de l'esquerra i anem seguint marques grogues fins arribar a un encreuament on seguirem el camí de l'esquerra (marcat amb una creu groga). El caminet és perdedor i tot i anar primer bastant dret després va fent ziga-zagues tot perdent alçada i acostant-se al torrent. Un cop en el llit del riu, el seguim cap a la dreta fins trobar al cap de pocs minuts la gorga i el Salt de la Capa. Per retornar desfem el mateix circuit.


2 comentaris:

  1. Bona entrada i cursa. Aquest any tinc prwvist tornar-hi però a veure si sóc capaç de fer la ruta circular i baixar per la riba dreta de la riera, per can Barrufa.

    ResponElimina
  2. Et recomano que ho facis al revés. Primer per la riba dreta (més difícil i perdedora) i després tornar per la riba esquerra (encara que es faci una mica fosc és camí conegut i "fàcil"). Per cert, si hi vas, digues-m'ho que si puc m'apunto. Jo ja saps que soc corredor però amb tu hi aniria caminant i així xerrariem una mica. Bé, ja diràs.

    ResponElimina