dissabte, 31 d’agost del 2013

Corrent pels Salts de Sallent i Salt de Cavorques



FITXA DE L'ENTRENO
Data: 31-08-2013
Duració: 1h20' (Anada --> 55' / Tornada --> 25')
Població: Sant Privat d'en Bas
Sortida: Barrera aprop de l'inici del Camí dels Matxos al Salt de Sallent.

MATERIAL
Sabatilles: Asics Fuji Trabuco
Motxilla: Motxilla "100 km Milhau 2012"

RECORREGUT
Barrera inici del Camí dels Matxos. Agafem la pista que enllaça amb el Camí de les Escales. Deixem el camí de les Escales i creuem el Torrent de Sallent. Salts i Gorg de Ca l'Amat al Torrent de Gorners. Tornem al Camí de les Escales. Creuem el Torrent de Sallent al costat de la Balma amb certes dificultats (baixa molta aigua). Seguim el Camí de les Escales i parem en un parell de miradors per fer fotos dels dos salts. Salt de Sallent. Salt de Cavorques. Mirador del Salt de Sallent a la dreta del Salt de Cavorques. Tornada pel Camí de les Escales fins a la barrera inicial.


Salts i Gorg de l'Amat. Aquesta imatge mostra com baixaven avui les rieres i torrents de la Vall d'en Bas: plenes, plenes i mogudetes.

Petits Salts del tram superior del Torrent de Cavorques (foto esquerra) i Salt de Cavorques (foto dreta). Només visibles poc després de fortes pluges.


Dues vistes del Salt de Sallent: des de Sant Privat (foto esquerra) i des de la part superior del salt (foto dreta)


Tres vistes del Salt de Sallent: les dues de la dreta des de dos miradors del Camí de les Escales i la de l'esquerra des del mirador que hi ha a la riba dreta del Salt de Cavorques.


Ja comencen a madurar les mores de Sant Privat (inici del Camí dels Matxos): les fem servir d'avituallament de l'entreno d'avui. Una de les millors mores que he provat: tenses i fresques, no massa dolces.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada