dissabte, 26 d’octubre del 2013

Corrent fins al Salt o Sallent de Bertrans

FITXA DE L'ENTRENO
Data: 26-10-2013
Duració: 1h19' (Anar-> 45' / Tornar-> 34')
Població: Hostalets d'en Bas
Sortida / arribada: Ca l'Aubert

RECORREGUT
Seguim el mateix intinerari que per anar al Salt del Grau i un cop en el Torrent del Grau, en lloc de baixar pel Torrent el creuem a gual i seguim les marques grogues que ens fan pujar per un caminoi. Arribem a un pla i agafem el camí del centre (segueixen les marques grogues). El camí, més ample, ve de la dreta i ens porta cap a la Vall del Torrent del Puig. Quan ja intuim el riu deixem el camí i ens dirigim directament a la seva llera. Anem baixant saltant entre basses i roques i arribem a la part superior del Salt o Sallent de Bertrans, tot just després de passar un petit gorg. Si no baixa molta aigua ens podem acostar molt a prop de la vora (hi ha fixacions per fer baixada de barrancs), tot i així és perillós abocar-se. Desfem el camí d'anada per tornar al cotxe.

Vista des de la part superior del Salt de Bertrans.Vsita de la part inferior del Salt de Bertrans des de dalt del salt.

Gorg al Torrent del Grau; hi passa pel costat el caminoi que va de l'Hostal del Grau al Salt de Bertrans.Gorg pocs metres abans del Salt de Bertrans.

MICOLOGIA

Apagallums (Macrolepiota procera), al camí entre el Torrent del Grau i el Torrent del Puig. Comestible.Ou del diable (Phallus impudicus), al camí entre el Torrent del Grau i el Torrent del Puig.

AVITUALLAMENT NATURAL


Pomes silvestres. Camí de l'Hostal del Grau al Sallent del Grau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada