dissabte, 4 de gener del 2014

Cursa fins al Salt de la Freixedella

FITXA DE L'ENTRENO
Data: 04-01-2014
Duració: 1h00'
Sortida: Davant del camí d'accés a La Coma.
Població: Hostalets d'en Bas
Info prèvia: Plànol 1:10.000 de l'ICC (Vissir v3.13)



RECORREGUT
Camí d'accés a La Coma. Pista asfaltada de La Coromina. Després de les primeres corbes agafem una drecera marcada amb pintura groga que ens entalvia unes quantes corbes i va força més directe que la pista. Ens deixa abans de les darreres corbes. Al final de la pista hi ha una cadena i després un encreuament de pistes, agafem la de la dreta i enseguida la deixem per ficar-nos, a la dreta, dins un camp al costat del Mas La Freixedella, tot obrint una tanca pel bestiar. Baixem en diagonal fins trobar un petit accés al torrent (cal superar unes fustes que impedeixen que el bestiar caigui). Superem un salt d'aigua poc important i al cap de pocs metres ja som a la part superior del Salt de la Freixedella. Per tornar al cotxe desfem el mateix camí.

Salt de la Freixedella vist des de la pista asfaltada que porta a la Coromina de Falgars.Part superior del Salt de la Freixedella, amb un petit fil d'aigua. Només després de fortes pluges hi baixa aigua abundant.


Per recuperar forces després de l'entreno, res millor que un àpat al Restaurant Sant Miquel, a les afores dels Hostalets d'en Bas. Plat únic de filet de vedella de Girona fet a la llenya amb amanida verda espectacular. Per acompanyar, una cervesa de la Garrotxa, la Bianyenca, de blat de moro blanc: molt recomanable pel seu sabor i aroma.

2 comentaris:

  1. A aquesta casa, quan era petit, hi anàvem de campament. Per a nosaltres, entre la casa mig en runes i la boira que sovint trobàvem a Falgars, era tota una aventura.

    ResponElimina
  2. Celebro que et porti bon records, Ramon.

    ResponElimina